< Terug naar overzicht

Employer branding uitgelegd (video)

Employer branding is een krachtig wapen in de ‘war for talent’. Wil u het juiste talent aantrekken en binden aan je organisatie? Dan hebt u nood aan gefundeerde inzichten over hoe u zichzelf als werkgever aantrekkelijk kan maken én kan onderscheiden van de rest. Experten van UGent @ Work geven tekst en uitleg in een korte videoclip.

Als het gaat over employer branding nemen organisaties in de praktijk vaak beslissingen uit de losse pols en op basis van intuïtie. Nochtans reikt het wetenschappelijk onderzoek over employer branding heel wat bruikbare tips aan.

Die tips vinden we terug in het boek De strijd om talent - Employer branding in theorie en praktijk. De auteurs overbruggen met dit boek de kloof tussen onderzoek en praktijk, en vullen hun evidence-based aanpak aan met inspirerende voorbeelden en best practices uit het werkveld. Pas werd een tweede, geactualiseerde editie van het boek gelanceerd.

Twee van de auteurs van het boek, professor Greet Van Hoye en professor Eveline Schollaert (beiden UGent) presenteren in een korte videoclip alvast enkele basisideeën omtrent employer branding.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen