< Terug naar overzicht

Laat EHSAL-studenten gratis één van uw reële vormingsvragen onderzoeken

Gratis 'learning & development'-consultancy door studenten van het postgraduaat HRM 2014-2015 van de EHSAL Management School: ook iets voor u?

De studenten van het postgraduaat HRM aan de EHSAL Management School, partner in de HUB (Hogeschool-Universiteit Brussel-KAHO), willen graag uw medewerking voor hun eindwerk Learning & Development. Voor u zit er gratis consultancy aan vast.

Van docente Veronika Wuyts, organisatiecoach bij Talents@Work, krijgen de studenten de opdracht één reële vormingsbehoefte in een bedrijf te analyseren volgens het acht-veldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren, zoeken Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn één van hun collectieve vormingsvragen of -behoeften te laten analyseren.

Uw project start op 1 november 2014 en uw resultaten hebt u op 24 april 2015. De deadline om uw project in te leveren, is 10 oktober 2014.

Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om één collectieve, reële en nog uit te werken vormingsbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.

Met speciale dank aan de deelnemende bedrijven van 2013-2014: KBC, UZ-VUB, AZ Groeninghe, Agentschap Natuur en Bos, Inovant en Armonea.

In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Colruyt, Senior Assist, VLS, USG Services, AZ Alma, FOD Volksgezondheid, Siemens, Umicore, Chartis, Groep P&V (Vivium), Corelio Printing, Hof Van Beroep Antwerpen, Deloitte, De Post, Kind & Gezin, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Rekenhof, Start People, UZ Gent,…

Voor informatie en vragen, contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of veronika.wuyts@talentsatwork.be.


Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen