< Terug naar overzicht

Onderzoek: het gebruik van ICT op het werk

De KU Leuven en Universiteit Antwerpen onderzoeken de impact van ICT op de werkplaats. U bent meteen uitgenodigd om deel te nemen aan de bevraging.

De laatste jaren worden we steeds meer geconfronteerd met ICT’s, waaronder ook op onze werkplaats. Wat de impact hiervan is op ons functioneren, is tot op heden echter nog weinig onderzocht. In het kader hiervan organiseert een onderzoeksteam van de KU Leuven in samenwerking met de Universiteit Antwerpen een bevraging over de werkbeleving van de werknemers, de sociale relaties en het gebruik van ICT binnen de arbeidsplaats.

Om hier meer kennis over te verkrijgen, is uw deelname aan deze bevraging erg waardevol en belangrijk. Uiteraard blijft uw deelname vrijwillig en kan ze op elk moment worden stopgezet. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. De resultaten van dit onderzoek zijn bedoeld voor wetenschappelijke doeleinden en worden volledig anoniem behandeld door het onderzoeksteam van de KU Leuven.

U maakt met uw deelname bovendien kans op het winnen van één van de tien Fnac-bonnen ter waarde van 20 euro. Deze zullen na de afloop van het onderzoek uitgedeeld worden.

Heeft u bovenstaande informatie goed gelezen, gaat u akkoord om deel te nemen en wil u starten met de eerste bevraging, ga dan aub naar:

https://jfe.qualtrics.com/form/SV_bBL8guRP5dXMOy1

We zijn u alvast dankbaar!

Het onderzoeksteam: Dra. Ivana Vranjes, Prof. Dr. Elfi Baillien, Prof. Dr. Hans De Witte

Contactpersoon bij vragen of opmerkingen: ivana.vranjes@kuleuven.be

 

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen