Olivier Lambert nieuwe directeur van vormingscentrum Cevora

Dit artikel is exclusief voor leden

Olivier Lambert is al vele jaren aan de slag in de opleidingswereld. Hij was eerder directielid van het talencentrum CLL en leidde daarna het Belgische filiaal van de Demos Groep, gespecialiseerd in opleiding en ontwikkeling. Hij creëerde ook BePlus Learning, een start-up die bedrijven ondersteunt bij de organisatie van opleidingen.

Dankzij dit parcours is de nieuwe directeur thuis in nieuwe leermethodes, hij begrijpt de impact van de digitalisering in de bedrijfswereld en hij ontwikkelde L&D-expertise, die hij graag inzet voor de PC200-bedrijven en bedienden.

Zijn missie omschrijft hij als “de impact van Cevora, als dé partner in leren van PC200-bedrijven en hun bedienden, verder vergroten.” Hiervoor werkt hij samen met de sociale partners, die het belang van opleiding en ontwikkeling onderstrepen.

Olivier Lambert: “Als nieuwe directeur wil ik, samen met de 85 Cevora-professionals, bedienden en bedrijven laten groeien, dankzij opleidingen. Onze experts zijn er om de bedrijven te helpen om vorming centraal te zetten in de strategie van hun bedrijf. Ik geloof dat als medewerkers leren en zich ontplooien, óók bedrijven wendbaar en gezond worden.”

Daarnaast legt hij de focus op de veranderingen in de arbeidsmarkt, de digitalisering en de evoluties in de opleidingswereld: “Ik verheug me erop om in deze context van Cevora dé referentie voor innovatief leren te maken. Ik wil bijdragen aan de groei van Cevora als een belangrijke speler in competentie-ontwikkeling in België.”

Cevora is het Centrum voor Vorming van het Aanvullend paritair comité voor bedienden, PC200. PC200 overkoepelt 55.000 bedrijven. Die storten elk een jaarlijkse bijdrage. Daarmee kunnen de 404.000 bedienden uit deze bedrijven gratis opleiding volgen bij Cevora. Zo stimuleren werkgevers- en werknemersorganisaties de kennis en vaardigheden van de medewerkers.

Bron: Cevora (cevora.be)

 

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.