Olympische Spelen hefboom voor flexibel werken

40ArbeidsmarktArbeidsrechtCommunicatieFlexibiliteitIncentivesLoopbaanMotivatieOrganisatieStrategie
Dat blijkt uit een rondvraag van het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Vooral de vrees voor de enorme verkeerschaos die de Olympische Spelen in en rond Londen zullen teweegbrengen, spoort Britse werkgevers aan hun beleid rond flexibel werken te wijzigen. Bovendien wil men zo ook het verzuim binnen de perken houden.

Drie op de tien werkgevers zegt in de mate van het mogelijke thuiswerken toe te laten, 17 procent vergroot de mogelijkheden tot flexibel werken en 13 procent zal medewerkers aanmoedigen thuis te werken.

Bijna een derde van de werkgevers zal televisies in de werkplek plaatsen, zodat medewerkers niets hoeven te missen van belangrijke Olympische evenementen. 11 procent laat medewerkers toe wedstrijden online te volgen.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.