Onderzoek: het gebruik van ICT op het werk

De laatste jaren worden we steeds meer geconfronteerd met ICT’s, waaronder ook op onze werkplaats. Wat de impact hiervan is op ons functioneren, is tot op heden echter nog weinig onderzocht. In het kader hiervan organiseert een onderzoeksteam van de KU Leuven in samenwerking met de Universiteit Antwerpen een bevraging over de werkbeleving van de werknemers, de sociale relaties en het gebruik van ICT binnen de arbeidsplaats.

Om hier meer kennis over te verkrijgen, is uw deelname aan deze bevraging erg waardevol en belangrijk. Uiteraard blijft uw deelname vrijwillig en kan ze op elk moment worden stopgezet. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. De resultaten van dit onderzoek zijn bedoeld voor wetenschappelijke doeleinden en worden volledig anoniem behandeld door het onderzoeksteam van de KU Leuven.

U maakt met uw deelname bovendien kans op het winnen van één van de tien Fnac-bonnen ter waarde van 20 euro. Deze zullen na de afloop van het onderzoek uitgedeeld worden.

Heeft u bovenstaande informatie goed gelezen, gaat u akkoord om deel te nemen en wil u starten met de eerste bevraging, ga dan aub naar:

https://jfe.qualtrics.com/form/SV_bBL8guRP5dXMOy1

We zijn u alvast dankbaar!

Het onderzoeksteam: Dra. Ivana Vranjes, Prof. Dr. Elfi Baillien, Prof. Dr. Hans De Witte

Contactpersoon bij vragen of opmerkingen: [email protected]

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.