Oproep: Werk mee aan een onderzoek over ambassadeurschap bij werknemers!

Wat houdt u deelname nu concreet in?

Er worden Engelstalige enquêtes verstuurd naar de medewerkers in uw organisatie. In deze enquête peilen wij naar zaken die te maken hebben met ambassadeurschap zoals het kennen van employer brand, de affectieve connectie die medewerkers hebben met het employer brand, en de bereidheid tot het promoten van het employer brand en de organisatie als werkgever.

Van uw organisatie zouden we ‘objectieve’ data nodig hebben per werknemer. Deze willen we dan linken aan hetgeen men invult in de enquête via een specifieke code per werknemer. Dit kan data zijn over het gedrag van medewerkers op sociale media (bijv. posten van vacatures op linkedin), aantal keer ze iemand hebben doorverwezen naar de organisatie (employee referrals), meegaan naar jobbeurzen en sollicitanten aanwerven. De objectieve data hangen natuurlijk af van wat jullie als organisatie hebben en willen delen met ons.

Indien u interesse hebt om deel te nemen aan dit onderzoek of meer informatie wilt, kunt u mailen naar [email protected]

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.