Pension Ambassador Award: de genomineerden zijn gekend

Extra-legale voordelenIncentivesLoonMotivatie
Bij de grote ondernemingen zijn de genomineerden Agfa, Cofinimmo en het Provinciebestuur van Antwerpen. In de categorie KMO’s zijn de genomineerden Intris, Van Leeuwen Buizen België en Eaton Filtration. We wensen de zes genomineerden alvast proficiat. U kunt hun pensioenstrategie ontdekken op www.pensioen2011.be.

Vanuit HR Builders (http://www.hrbuilders.eu) steunen we dit initiatief. Vanaf nu kunt u via www.pensioen2011.be uw stem uitbrengen in twee categorieën: “KMO’s” en “grote bedrijven”.

Tijdens de award-ceremonie op 9 november in Living Tomorrow in Vilvoorde wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Laat het ons weten indien u graag een uitnodiging voor deze ceremonie ontvangt!

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.