Phones 4u bant alle interne mailverkeer

De beslissing werd genomen nadat er klachten waren gekomen van werknemers die vonden dat de behandeling van de interne mail te veel van hun tijd in beslag nam. Vermoed wordt dat de werknemers van Phones 4u drie uur per dag aan hun mail besteden. Van hen wordt nu verwacht dat ze opnieuw een beroep doen op de telefoon en weer meer vergaderingen organiseren. Zegt Caudwell: “We hadden met een ware mail-invasie te maken en dus heb ik ingegrepen. E-mail is de kanker van het moderne bedrijf. Persoonlijke mail was eerder al verboden bij Phones 4u, nu wordt ook de professionele mail in de ban geslagen. Veel vragen die elektronisch worden gesteld kunnen volgens het bedrijf veel sneller mondeling worden opgelost. Klanten en zakelijke relaties zullen Phones 4u uiteraard wel nog via mail kunnen bereiken. Phones 4u is de op een na grootste mobilofoonfabrikant in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf telt 2.500 medewerkers en laat een omzet optekenen van 720 miljoen euro.

Bron: www.hrlook.com

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.