Pierre Leman op weg naar Carrefour België als directeur Human Resources

Pierre Leman heeft heel wat ervaring in human resources opgebouwd. Hij startte zijn loopbaan bij Randstad waar hij drie jaar werkte. Van 2000 tot 2006 was hij verantwoordelijke HR bij Viangros. Van 2006 tot 2010 nam hij verschillende HR-functies bij Henkel waar om daarna gedurende twee jaar de rol van Head of Human Resources bij Eurogenerics op te nemen. De voorbije zes jaar was Leman Human Resources Head Pharma en Country HR Head bij Novartis in België.

Vanaf 7 januari 2019 wordt Leman de nieuwe directeur Human Resources van Carrefour België. Hij zal rapporteren aan Guillaume de Colonges, ceo van de zone Noord- en Oost-Europa van de Groupe Carrefour, en wordt lid van het uitvoerend comité van Carrefour België. Leman vervangt Sonia Frey die het bedrijf eind juli heeft verlaten.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.