Randstad reorganiseert zijn HR-diensten

Randstad Professionals stelt specialisten met knowhow op het vlak van technologie, finance, ICT en human resources ter beschikking van bedrijven. Randstad investeert in deze dienstverlening omdat het bedrijf ervan overtuigd is dat de economische ontwikkelingen en de evoluties op de arbeidsmarkt in deze sector voor een sterkere groei zullen zorgen dan in de uitzendsector.

Yacht ging in 1977 van start met het uitsturen van medewerkers naar de technologische sector. Beetje bij beetje werd het bedrijf ook actief in andere domeinen zoals de ICT- en de financiële sector. In 1994 werd dit bedrijf opgenomen in de Randstad-groep.

Randstad HR Projects werd opgericht in 2002 en is gespecialiseerd in HR-ondersteuning op maat van de klant. Het biedt oplossingen voor bedrijven die een tijdelijke nood hebben aan operationele ondersteuning. Daarnaast verschaft het bijstand bij de uitbouw van specifieke HR-gerelateerde projecten waarvoor de interne vaktechnische knowhow ontbreekt en men externe expertise nodig heeft.

Randstad Professionals vormt nu een apart bedrijf binnen Randstad België, met een eigen profiel, eigen medewerkers en een eigen servicepakket. Vandaag zijn dagelijks 340 personen aan het werk via Randstad Professionals.

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.