Rosanna Amico benoemd tot Talent Acquisition Director bij Travix

Rosanna Amico werkte tot eind 2017 als Financieel Directeur bij Travix. Hiervoor werkte ze bij The Nielsen Company, Microsoft en FrieslandCampina.

Focus op talentacquisitie

Met de benoeming van de Talent Acquisition Director geeft het bedrijf verder invulling aan de ambities om uit te groeien tot de grootste online-travel-agent wereldwijd. Amico over haar nieuwe carrièrewending: “Het was voor mij een fantastische ervaring om de financiële transformatie bij Travix in goede banen te leiden. Dit heeft het Global Finance Team letterlijk naar een hoger niveau getild, waarbij professionaliteit, partnerschap en excellence centraal staan. Ik kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging om wereldwijd nieuwe talenten aan te trekken en een ‘winnende cultuur’ te bewerkstelligen om Travix uit te laten groeien tot een wereldmarktleider.”

Travix

Travix is één van de grootste reisorganisaties op het gebied van online-verkoop van vliegtickets. De organisatie is met haar merken CheapTickets.nl, Vliegwinkel.nl, BudgetAir.com, Flugladen.de en Vayama.com actief in 35 landen. Alle merken bieden wereldwijd vluchten van ‘nationale’ en lowcost-luchtvaartmaatschappijen, hotels, autohuur, treinen, stedentrips en complete vakantiereizen aan. Travix heeft meer dan 500 medewerkers in dienst van in totaal 45 verschillende nationaliteiten. Travix is onderdeel van de BCD Group.  

Bron: www.travix.com

 

Opleider Actiris Academy

Actiris

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.