Ruth Verlinden is Change & Transformation Manager bij NLMK Europe

Ruth Verlinden is master Bedrijfspsychologie (KU Leuven), deed een MBA (KU Leuven), volgde een leiderschapsprogramma aan INSEAD en behaalde aan Universiteit Hasselt een master Consultancy in Groups & Organizations – Appreciative Inquiry.

Zij startte haar carrière in 1998 bij een voorloper van Atos Worldline, waar zij HR Business Partner werd. Tussen 2006 en 2010 was Verlinden HR-manager bij AB InBev en van 2010 tot 2015 was zij Directeur HR & Interne Communicatie bij Ziekenhuisnetwerk Antwerpen (ZNA). Vervolgens werd zij HR Director Danone Dairy Benelux.

Bij het Russisch-Waalse staalbedrijf NLMK Europe wacht haar een hele uitdaging. De bedrijvengroep met 2000 werknemers verdeeld over vestigingen in België (Clabecq en La Louvière), Denemarken, Frankrijk en Italië bevindt zich in een zware reorganisatie.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.