Saartje Cromheecke is Programme Manager Officemanagement HRM & Languages

Saartje Cromheecke is al twee jaar docent aan de Arteveldehogeschool, lid van de associatie van de Universiteit Gent. Voordien werkte ze aan de Universiteit Gent, waar ze binnen de vakgroep Personeelsbeleid-, arbeids- en organisatiepsychologie een doctoraat behaalde over employer branding.

De trajecten HRM en Languages zijn nieuwe trajecten die studenten vanaf het academiejaar 2018-2019 kunnen volgen binnen de opleiding Management Assistent. “Binnen het HRM-traject verdiepen studenten zich in alle facetten van het HR-beleid: rekrutering en selectie, employer branding, IT en sociale media, personeelsorganisatie en payroll, loopbaan- en talentmanagement enzovoort”, zegt de nieuwe Programme Manager, die ook verantwoordelijk is voor stagecoördinatie. “Voor het traject Languages worden studenten opgeleid tot polyvalente en viertalige management assistants die plannen, organiseren en communiceren en vanuit hun kennis van proces-, project- en changemanagement procedures en processen kritisch kunnen doorlichten en verbeteren.”

 

Manager Personeel & Organisatie

Wit-Gele Kruis Limburg

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.