Sabrina Fiorelli nieuwe partner bij advocatenkantoor Arts, Cleeren & Vennoten

Sabrina Fiorelli (35) studeerde in 2003 af als master in de Rechten aan de KU Leuven. Nadien behaalde ze nog een manama in Sociaal Recht (VU Brussel) en een bijzondere leergang Pensioenrecht (KU Leuven).

Na een carrière aan de Antwerpse en Brusselse balie, trekt Fiorelli terug naar haar Limburgse heimat bij het Genkse advocatenkantoor Arts, Cleeren & Vennoten. Naast het klassieke procedurewerk (zoals vorderingen van ontslagen werknemers), zal ze vooral rond personeel en allerhande contracten en documenten in de HR-sector werken.

Fiorelli licht haar taak verder toe: “Ik begeleid en adviseer klanten bij uiteenlopende problemen: waarmee moet je rekening houden bij een outsourcing-contract? Hoe moet je je gedragen bij een sociale inspectie? Mag je de e-mails van je werknemers lezen? Welke termijnen bestaan er bij een ontslag om dringende reden? Heel wat boeiende juridische vragen, waarop wij een juridisch sluitend antwoord formuleren.”

Bron: Arts, Cleeren & Vennoten (artscleeren.be)


Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.