Sandra Van de Poel HR-manager België en Luxemburg bij AudioNova

Sandra Van de Poel (43) behaalde in 1991 aan UFSIA een master Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW). Ze startte haar loopbaan als junior productmanager bij Continental Foods. Van 1993 tot 1996 was ze aankoopmanager bij BASF. Na een lange herstelperiode van een auto-ongeval, ging ze in 2002 aan de slag als directie-assistente bij Rommens Engineering. Een jaar later stapte ze als HR-businesspartner/projectmanager over naar Flex Point. Ze groeide er mee met het bedrijf.

“Zo heb ik de dienstencheque-afdeling volledig opgericht en uitgebouwd in Wallonië en Vlaanderen, Home Care & Personal Services vzw opgericht. Ook heb ik de volledige financiële afdeling uitgebouwd, alsook het VTO-beleid en het personeelsmanagement. Verder heb ik verschillende subsidiedossiers binnengehaald en kreeg ik een award voor partner in duurzaamheid en werd ik aangesteld als vertrouwenspersoon voor het personeel”, vertelt Van de Poel.

Begin 2012 ging ze aan de slag als HR-businesspartner/district manager DC België bij Synergie Services. Ze was er verantwoordelijk voor de herstructurering, begeleiding, opleiding en opvolging van het personeelsbestand in Vlaanderen-Brussel-Wallonië.

Sinds begin 2013 is Van de Poel HR-manager voor België en Luxemburg bij AudioNova, een onafhankelijke hoorspecialist met zowat 50 vestigingen in België en Luxemburg en zo’n 100 personeelsleden.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.