Sandra Vandorpe, Strategy Talent & Organization Lead BeLux bij Accenture

Afgestudeerd als handelsingenieur (VUB & Solvay Business School), begon Sandra Vandorpe in een auditfunctie bij Arthur Andersen, alvorens de stap te zetten naar een HR-functie in hetzelfde bedrijf. Vervolgens zette Vandorpe de stap naar Deloitte, waar ze achtereenvolgens HR-businesspartner, HR-directeur en directeur Learning & Development was.

In 2009 ging Vandorpe aan de slag bij Belgacom als Vice President HR. Ze werd er onder meer verantwoordelijk voor de betrokkenheid van de medewerkers op groepsniveau en talentmanagement (als hoofd van het Team Leader Solution Center). In 2014 werd ze HR-verantwoordelijke bij Belgocontrol, het autonoom overheidsbedrijf dat de veiligheid van het luchtverkeer in het Belgisch luchtruim waarborgt. Nu trekt ze naar Accenture als Strategy Talent & Organization Lead voor België en Luxemburg.

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.