Sarah De Gunsch HR & General Affairs Expert bij Honda

Na haar studies lanceerde Sarah De Gunsch (31) haar HR-carrière bij Accountemps, een divisie van Robert Half International. In 2005 stapte ze over naar Unique. Daar bouwde ze als Recruitment Advisor het Recruitment Center uit tot een volwaardig departement. Ze creëerde er ook een rekruteringsplatform van 600 onderwijsinstellingen en organisaties, en stond aan de wieg van de succesvolle website stageshopping.be.

Vijf jaar later ging ze aan de slag als HR account executive bij BBC, een communicatiebureau gespecialiseerd in B2B, HR-communicatie, corporate en institutionele communicatie.

Sinds maart 2011 is Sarah De Gunsch HR & General Affairs Expert bij Honda. Ze is er verantwoordelijk voor het volledige HRM (werving en selectie, payroll, performance management, interne communicatie). Ze zal er onder meer de HR-policy opstellen, het hele palet HR-tools onder de loep nemen en meewerken aan strategische projecten.

Met een jaarproductie van meer dan 21 miljoen motoren is Honda de grootste motorenfabrikant ter wereld. Honda stelt in zijn 124 vestigingen in 28 landen meer dan 175.000 mensen te werk. Vanuit Zellik dirigeert Honda Belgium de marketing, verkoop en naverkoop van wagens, scooters, moto’s, ‘power equipment’, onderdelen en accessoires voor België en Luxemburg.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.