SD Worx groeit met 10 procent

Het sociale secretariaat van SD Worx, de kern van de onderneming, verwerkt 514.000 loonberekeningen per maand en is met een aandeel van 23 procent marktleider in België. Vorig jaar nog werd met Electrabel een klant van 27.000 loonberekeningen binnengehaald. Het sociale secretariaat is dan ook goed voor 64 procent van de omzet. De consultingafdeling, die onder meer opleidingen verzorgt, software voor personeelsbeheer levert en installeert, personeelsdeskundigen detacheert naar bedrijven en adviseert bij werving en selectie, is goed voor 36 procent. Het aantal medewerkers van SD Worx groeide van 667 in 1998 tot 1.250 eind 2002. De omzet ging in diezelfde periode van 50 miljoen euro naar 96 miljoen euro. De afdeling SD Worx on site, die personeelsdeskundigen detacheert naar bedrijven om tijdelijke tekorten aan mensen en kennis op te vangen, evolueerde van 10 medewerkers in 1998 tot meer dan 100 nu. Tegen 2008 wil SD een marktaandeel van 30 procent verwerven, de omzet moet tegen die tijd voor 50 procent voortkomen van HR-diensten en advies.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.