Sébastien Delfosse aan de slag als HR & Legal Director bij ManpowerGroup BeLux

Sébastien Delfosse (36) startte zijn carrière als advocaat bij MaxLaw na het behalen van een master Rechten aan de KU Leuven in 2002. Later behaalde hij nog het diploma Organisatie en Management (ISFSC, 2005). In 2003 ging hij aan de slag als juridisch adviseur bij Federgon, de federatie van HR-dienstverleners. Daar groeide hij door tot Director Communication & Public Affairs (van april 2007 tot oktober 2012) en zetelde in die functie in paritaire commissies en sectororganisaties, zoals het Opleidingsfonds en het Sociaal Fonds. Delfosse speelde ook een rol in de ontwikkeling en erkenning van de sector van diensten aan particulieren (dienstencheques, kinderopvang,…) en was voorzitter van de EFSI (European Federation for Services to Individuals).

Als HR-directeur bij ManpowerGroup BeLux zal hij niet alleen verantwoordelijk zijn voor de medewerkers van de verschillende merken van de groep, maar ook voor de experts van ManpowerGroup op projectbasis die aan de slag zijn bij klanten. Goed voor een verantwoordelijkheid over meer dan 1000 personen.

Bron: Manpower (manpower.be)


Manager Personeel & Organisatie

Wit-Gele Kruis Limburg

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.