Sébastien Delfosse

Delfosse heeft een master in de Rechten (KULeuven, 2002) en een diploma Organisatie en Management (ICHEC-ISC Saint Louis – ISFC, Brussel). Hij heeft zowel Belgische als internationale ervaring met HR. Na bijna tien jaar bij Federgon te hebben gewerkt als juridisch adviseur en vervolgens als Directeur Communication and Public Affairs, ging Delfosse in 2012 bij ManpowerGroup aan de slag. Hij begon als Sales & Operations Manager en werd in 2015 HR & Legal Director en lid van het directiecomité van ManpowerGroup BeLux. Hij combineerde ook verschillende verantwoordelijkheden in Duitsland en Luxemburg. Sinds 2019 is hij Vice President People & Culture Northern Europe en is hij lid van het Uitvoerend Comité van de World Employment Confederation (WEC)

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.