Selor biedt zorg aan personen met een handicap

Gehandicapten

In zijn selectieproces zorgt Selor voor voldoende aanpassingen voor personen met een handicap. Kandidaat-werknemers kunnen een doventolk inschakelen of hun tests afleggen op een aangepaste pc, met vergrootsoftware, brailleregels of vocale software. Het bureau voorziet verder in toegankelijke parkeerplaatsen, mobiele bereikbaarheid en individuele begeleiding.

De 5000 bezoekers aan de Open Bedrijvendag die zondag bij Selor passeerden, waren getuige van deze bijzondere maatregelen. Ze kregen daarnaast de kans om in de huid van fictieve personages te kruipen zodat ze elke stap konden doorlopen die een kandidaat tijdens zijn selectieproces aflegt. Ze maakten kennis met de testen of legden een simulatie van een selectie-interview af. Selor heeft momenteel 300 openstaande vacatures.

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.