Smals: HR-challenges in overvloed

Bij de opdrachtgevers van Smals horen de RSZ en de RSZPPO, de Kinderbijslag (RKW), de Pensioenen (RVP), het RIZIV, eHealth, de RVA, VDAB en FOREM, de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid en openbare instellingen uit de sector van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg, zowel op federaal als deelstaatniveau.

200 aanwervingen

In het zog van de maatschappelijke rol van haar opdrachtgevers, kan u bij Smals meewerken aan innoverende projecten die onze samenleving ondersteunen. Smals is daarom altijd op zoek naar competente medewerkers, zowel in Human Resources, Finance, Legal, Communicatie als Informatica. Smals detacheert bovendien ICT’ers naar haar klanten. Jaarlijks doet Smals 160 tot 200 aanwervingen die het bedrijf in een constant vernieuwende dynamiek brengen.

27 000 opleidingsuren

Met 27 000 opleidingsuren per jaar verspreid over in-house trainingen, carrièretrajecten, externe opleiding en e-learning, is Smals een uitgesproken kennisbedrijf dat haar mensen motiveert met een nadrukkelijke aandacht voor work-life balance. Een vlottend uurrooster en telewerk zijn daarin de sterkhouders.

HR-challenges

In een kennisbedrijf met de omvang van Smals zijn de uitdagingen voor HR dan ook fenomenaal. Learning & Development zorgt samen met de HR Business Partners voor de begeleiding van de teamleaders in people management en talent management. Jaarlijks stippelen zij ook nieuwe of vernieuwde kennistrajecten uit. Recruitment en HR Marketing zorgen voor de instroom van talent en de eigen personeelsadministratie houdt de vinger stevig aan de pols van de altijd evoluerende arbeidsvoorwaarden.

Om haar werking te verzekeren, is Smals op dit moment op zoek naar liefst 6 dynamische HR Professionals die zich willen inzetten voor de ondersteuning van de hele samenleving.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.