Spoorbonden voeren vrijdag actie

OverlegorganenVakbonden
De acties van de NMBS-vakbonden passen in een internationale actiedag gericht tegen de vrijmaking van het goederenvervoer. Over de precieze aard van de acties die voor vrijdag gepland zijn, wou Roger Van Hove van het ACOD niet veel kwijt. Hij beperkte zich tot het commentaar dat er actie zou worden gevoerd aan de grensposten van het spoornet. “We willen de ordediensten niet te veel in onze kaarten laten kijken.” Vorige maand hadden ABVV en ACV beloofd dat ze een “spectaculaire” actie zouden voeren aan de vooravond van de liberalisering. De reiziger zou er geen last van ondervinden.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.