‘Start To Work’-party vervangt sollicitatiegesprek

ArbeidsmarktInstroomOrganisatieRetentie en verloopSelectieWerving
Tijdens de eerste workshop getuigen medewerkers over hoe het ze werken bij Torfs ervaren. In de tweede workshop gaat het HR-team samen met andere collega’s via een speeddate na of het klikt tussen beide partijen.

Voor de derde workshop wordt een beroep gedaan op Kirsten Ujvari van reputatiebureau Verbeeck + Ujvari. Onder het motto ‘de juiste uitstraling is een boost voor je zelfvertrouwen’, nodigt zij de deelnemers uit om op zoek te gaan naar de vertaling van hun unieke authentieke waarden in hun kleding en lichaamstaal.

Met de alternatieve rekruteringsmethode zoomt het bedrijf in op de wensen en verwachtingen van de kandidaten. “We hebben voor deze methode gekozen omdat onze medewerkers en potentiële medewerkers de kans krijgen elkaar in een informele context te ontmoeten. Een mensgerichte aanpak die past bij ons bedrijf. Daarnaast willen we de deelnemers gewoon een leuke, leerrijke avond aanbieden. Dat deze party’s bovendien tijdsefficiënt zijn, is mooi meegenomen”, zegt Els Van Keymeulen, HR-manager bij Schoenen Torfs.

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.