Status-quo van de uitzendactiviteit

ArbeidsmarktInterim
In het bediendesegment was er een daling met 0,79 procent, terwijl de activiteit in het arbeiderssegment volledig stabiel bleef.

Ten opzichte van de maand februari van vorig jaar verminderde de activiteit in de uitzendsector met 1,39 procent. In het bediendesegment was er een achteruitgang van de activiteit met 6,24 procent, terwijl het aantal gepresteerde uren in het arbeiderssegment met 2,67 procent toenam.

De Federgon-index staat nu op 196,62 punten in februari 2010 tegenover 197,29 punten in januari 2010. Deze index geeft het niveau van de activiteit weer in de onderzochte maand ten opzichte van de activiteit in de maand januari 1995 (basis 100), en dit op basis van voor seizoeninvloeden gecorrigeerde cijfers.

Bron: Federgon

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.