Stephanie Raets counsel bij Claeys & Engels

Stephanie Raets behaalde in 2006 een master in de Rechten (Universiteit Antwerpen) en ging onmiddellijk aan de slag bij Claeys & Engels. Daar specialiseerde zij zich in sociaal recht. In 2014 werd ze senior associate. Ze bouwde een expertise uit op het vlak van discriminatie en psychosociale risico’s op het werk. Daarnaast nam ze een voortrekkersrol inzake privacy op de werkvloer.

Raets verdiepte zich eveneens in de toepassing van de GDPR op de werkvloer. Na bijkomende studies in 2016 aan het Data Protection Institute draagt ze ook de titel van Certified Data Protection Officer.

Sinds het najaar van 2018 combineert zij haar rol binnen Claeys & Engels met de functie van Chair van de Data Privacy Expert Group binnen de internationale alliantie Ius Laboris. In deze rol zet Stephanie Raets zich in om een breed kennisvlak te coördineren omtrent data privacy binnen een groep van meer dan 120 gespecialiseerde advocaten.

Doorheen haar carrière heeft ze talrijke publicaties geschreven en is zij een veelgevraagd spreker geworden op nationale en internationale seminaries.

Begin 2019 groeide Raets door tot counsel bij Claeys & Engels. Daarbij zal ze bovenstaande activiteiten combineren met een actieve rol binnen het management van het kantoor.

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

Payroll Manager

FSMA

IT-recruiter

Projinit

Payroll Officer

ALDI

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.