Stepstone en Hire.com gaan samenwerken in Europa

Hire.com legt zich in de VS toe op “een geïntegreerde benadering voor het opsporen en rekruteren van de geschikte kandidaat, ‘candidate relationship marketing’ en het beheer van cv’s en vacatures.” Het systeem voor e-rekrutering brengt ondernemingen in rechtstreeks contact met sollicitanten.
Hire.com en StepStone sloten een exclusieve overeenkomst op lange termijn. Als onderdeel van de overeenkomst zal Hire.com een verkoop- en ondersteuningsteam stationeren in Europa om daar met de StepStone-organisatie samen te werken. Ook vanuit zijn hoofdkwartier in de Verenigde Staten zal het technische en commerciële ondersteuning bieden.
De StepStone en Hire.com-diensten worden aangeboden in de vorm van een ASP-service (Application Service Providing). De sites zullen gehost worden door Hire.com, in overeenstemming met de Europese normen voor de bescherming van gegevens. StepStone en Hire.com zullen ook gemeenschappelijk een Europees hosting center opzetten en zullen daarbij gebruik maken van de technologische infrastructuur van StepStone.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Officer

ALDI België

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.