Stijn Jacobs HR-manager Q-Park

In mei 2007 startte Stijn Jacobs (27) zijn carrière als rekruteringsverantwoordelijke bij Securitas Transport Aviation Security. Al snel groeide hij door als support manager, verantwoordelijk voor payroll en recruitment.

Sinds janauri 2011 is Jacobs HR-manager bij Q-Park. Hij is er verantwoordelijk voor de rekrutering van nieuwe medewerkers, de payroll, training en sociale relaties. “Een consequent personeelsbeleid voeren met als doel de maximale capaciteiten van alle werknemers te ontwikkelen”, beschouwt Jacobs als zijn belangrijkste uitdaging.

Q-Park is actief in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Ierland, Denemarken, Noorwegen, Finland en Zweden. Het is een sterk groeiende onderneming, waar medewerkers de kwaliteit bepalen van het parkeerproduct en de dienstverlening en dus het succes van de organisatie. In België telt Q-Park ongeveer 130 medewerkers.

Manager Personeel & Organisatie

Wit-Gele Kruis Limburg

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.