Survey: ‘loopbaanbrekend onderzoek’

In 2012 was de eerste editie een groot succes: welgeteld 789 organisaties beantwoordden de survey. Dat leverde een schat aan resultaten op over hoe loopbaanbeleid vorm krijgt en wat de typische kenmerken zijn van een duurzaam beleid.

Vier jaar later nemen we opnieuw de foto: hoe staat het met het loopbaanbeleid in België anno 2016?  Welke trends nemen we waar? Welke uitdagingen werden intussen beantwoord, en voor welke nieuwe uitdagingen staan we? Wat zijn momenteel innovatieve praktijken?

Hiervoor rekenen we opnieuw op uw input. U kunt deelnemen via onderstaande link. Uw deelname geeft u de mogelijkheid uw beleid te benchmarken met andere organisaties en deel te nemen aan diverse fora die de komende maanden georganiseerd zullen worden.

In HR Square volgen we de resultaten op de voet, en rapporteren we u binnenkort over de opvallendste bevindingen in het dossier.

Link survey: https://uamangementschool.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_1LEgSxWtlIhWjeR

 

HR Stafmedewerker

DE SINGEL

Diensthoofd HR

Wingene

HR Business Partner Volvo Trucks

Volvo Group Belgium

Coördinator HR Service Center

UZ Brussel

Recruiter

Leefmilieu Brussel

Senior Recruiter

Zorgbedrijf Antwerpen

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.