t-interim integreert Randstad Art

ArbeidsmarktArbeidsrechtInterimLoonLoopbaanOrganisatie
Dat hebben Randstad en t-interim meegedeeld op de respectievelijke ondernemingsraden. Randstad Art is specialist inzake payrolling voor artiesten en kunstenaars en is hiertoe erkend als sociaal bureau voor kunstenaars.

t-heater, het sociaal bureau voor kunstenaars (SBK) van t-interim, gespecialiseerd in uitzendwerk voor kunstenaars, integreert Randstad Art, een afdeling van Randstad en tevens erkend SBK.

Voor Randstad behoorde de Art-divisie niet meer tot de strategische prioriteiten. De klanten en uitzendkrachten van Randstad Art zullen worden geïntegreerd in t-heater. De personeelsleden van Randstad Art maken de overstap naar t-interim met behoud van hun rechten.

“De overname van Randstad Art past perfect in onze uitbreidingsstrategie. t-heater is een gevestigde waarde in de artistieke en creatieve sector, dankzij deze integratie verzekert t-heater zich van toekomstige groei. Op basis van de kennis van t-heater kan een perfecte continuering van de dienstverlening gegarandeerd worden aan klanten en kunstenaars”, zegt Mark Verstraete, CEO van t-groep.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.