Te vinden: jobs buiten de jobsites

Werving

Voortaan plaatst Jobat bijvoorbeeld een vacature voor een informaticus naast de artikels op de site van PC Magazine en naast de informatica-artikels op De Standaard online. Voor elke type functie is er zo een samenwerkingsakkoord met brede sites en één of meer vaksites. Voor medische functies is er een samenwerking met Medinews en voor financiële functies met Financieel Management. Voor personeelsfuncties is de partner HR Square. Op deze manier wil Jobat “het keurslijf doorbreken van de jobsites, die traditioneel wel gebruikt worden door actieve zoekers, maar minder door wie latent misschien van werk wil veranderen”.

Daarnaast werd de site Jobat.be helemaal hertekend en werd de technologie vernieuwd, waardoor het opzoeken van vacatures nog sneller gaat.

Ten slotte wil het medium een andere wending geven aan de klassieke discussies over de meting van de bezoekerscijfers en de relevantie daarvan. Het verlaat het pad van de algemene bezoekerscijfers, en laat permanent het aantal personen registreren aan wie een concreet jobaanbod getoond werd, over alle betrokken sites heen, zonder dubbeltellingen. Hiervoor werkt Jobat onder meer samen met Insites. De cijfers kunnen open geconsulteerd worden.

Opleider Actiris Academy

Actiris

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.