Thierry De Grieze, Divisional HR Director bij BMT Aerospace

Thierry De Grieze (40) behaalde in 1999 een licentiaat Psychologische & Pedagogische Wetenschappen (optie Bedrijfspsychologie) aan de Universiteit Gent. Hij startte zijn professionele carrière als consultant bij Hudson/De Witte & Morel. In 2001 werd hij HR-manager bij Cebeo, de belangrijkste groothandel of distributeur van elektrisch materiaal in België. In 2008 zette de bedrijfspsycholoog de stap naar Beaulieu International Group, ook als HR-manager. Vijf jaar later promoveerde hij er tot Group Learning & Development Manager.

Sinds 2015 is De Grieze Divisional HR-manager voor IGW, een onderdeel van BMT. In het kader van de interne mobiliteit vervult hij voortaan de rol van Divisional HR Director bij BMT Aerospace. “In mijn nieuwe rol rapporteer ik aan de Divisional CEO en ben ik functioneel verantwoordelijk voor het lokale HR-gebeuren. De doelstelling is om, samen met de HR-afdeling van BMT-groep, een globale strategie te ontwikkelen en uniforme HR-policies te formuleren om zo een eenduidige benadering in HR te verzekeren”, aldus De Grieze over zijn nieuwe functie.

BMT Aerospace levert wereldwijd tandwielen en mechanische componenten voor luchtvaarttoepassingen. Vliegtuigbouwers Airbus, Boeing, Bombardier, Embraer, Sukhoi en Irkut zijn allemaal klant bij het bedrijf. De productie-eenheden in Oostkamp, de Verenigde Staten en Roemenië realiseren een jaarlijkse omzet van ruim 80 miljoen dollar en stellen 450 mensen tewerk.

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.