Thierry Vermeire HR Country Manager Belux bij Action

De jurist Thierry Vermeire (KU Leuven) startte zijn carrière als advocaat bij Goffin & Forges. Van 2001 tot 2004 was hij Social Legal Advisor bij Fedis, de toenmalige Belgische federatie van handel en distributie, die in 2010 omgevormd werd tot Comeos. In 2004 werd Vermeire Manager Social Affairs bij Delhaize Group. In 2008 werd hij voor Delhaize Belgium Director HR Operations en na drie jaar VP HR Operations & Social Affairs, een functie die hij vanaf 2015 combineerde met deze van VP Business Development & Real Estate. In maart 2019 keerde hij terug naar Comeos als Director Social Affairs, maar nu trekt hij dus opnieuw het veld in.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.