TMP wordt Hudson Highland Group

“TMP’s besluit van eind vorig jaar om te komen tot een opsplitsing in twee aparte bedrijven is essentieel voor de verdere toekomst van de selectie- en rekruteringsafdelingen en voor die van Monster en de andere afdelingen”, zegt directeur Patrick Lamoral van Monster.be. De e-resourcing- en executive search-afdelingen gaan verder onder de naam Hudson Highland Group. Dat nieuwe moederbedrijf zal enkele overgangsnamen gebruiken: TMP/Hudson Global Resources voor de werving en selectie-afdeling, TMP/Hudson Human Resource Consulting voor de consultancy-afdeling en TMP/Highland Partners voor de executive search-afdeling. Alle gebruik van TMP binnen de Hudson Highland Group zal stapsgewijs verdwijnen tegen oktober 2005. De Witte & Morel zal nog gedurende geruime tijd onder zijn eigen merknaam opereren als volle dochter van TMP/Hudson Global Resources en Human Resource Consulting.
Monster.be is de Belgische tak van Monster.com, het grootste on line-carrièrenetwerk ter wereld. De Belgische site, opgericht in februari 1999, beschikt over meer dan 2000 recente jobs en meer dan 100.000 cv’s. De website telt meer dan 50.000 bezoekers per week. Het bedrijf heeft 24 mensen in dienst.

Port of Antwerp-Bruges
Benelux Unie
ALDI België

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.