Toename van de uitzendactiviteit in april

Deze toename is toe te schrijven aan een ongelijke evolutie in beide segmenten: het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam af met 0,03% in het arbeiderssegment en nam toe met 0,89% in het bediendesegment.

In vergelijking met de maand april van vorig jaar, liet de uitzendsector een stijging met 0,13% optekenen (tegenover +5,81% in maart 2018). Dit cijfer is het resultaat van een afname van de activiteit met 0,21% in het arbeiderssegment en een toename met 0,61% in het bediendesegment.

De Federgon-index bereikte 116,9 punten in april 2018 tegenover 116,5 punten de maand ervoor. De index geeft het niveau van de activiteit weer in de onderzochte maand ten opzichte van de activiteit in de maand januari 2007 (basis 100), en dit op basis van voor seizoensinvloeden gecorrigeerde cijfers.

Bron: Federgon (federgon.be)

 

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.