Toename van de uitzendactiviteit in mei

Dit artikel is exclusief voor leden

Deze toename is toe te schrijven aan een gelijke evolutie in beide segmenten: het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam toe met 1,03% in het arbeiderssegment en met 0,92% in het bediendesegment. In vergelijking met de maand mei van vorig jaar, liet de uitzendsector een stijging met 5,85% optekenen (tegenover +0,13% vorige maand). Dit cijfer is het resultaat van een toename van de activiteit met 5,29% in het arbeiderssegment en met 6,68% in het bediendesegment.
 

De Federgon-index bereikte 118,3 punten in mei 2018 tegenover 117,1 punten de maand ervoor. De index geeft het niveau van de activiteit weer in de onderzochte maand ten opzichte van de activiteit in de maand januari 2007 (basis 100), en dit op basis van voor seizoensinvloeden gecorrigeerde cijfers.

Bron: Federgon (federgon.be)

 

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.