Tom Verhaegen nieuwe CEO t-groep

Onder de leiding van Mark Verstraete groeide t-groep uit tot een internationale speler met 140 kantoren in België, Nederland en Polen. In 2016 werd de groep overgekocht door het Nederlandse Gilde Buy Out Partners. Mark Verstraete achtte nu de tijd gekomen om de leiding over te laten aan zijn opvolger, die het digitaliserings- en automatiseringsproject van de groep verder vorm zal geven.

Mark Verstraete: “Na meer dan 15 jaar werd het tijd om de operationele taken over te dragen aan een opvolger en mijn rol te beperken tot bestuurder binnen de raad van bestuur, waar ik Tom Verhaegen zal bijstaan met mijn jarenlange ervaring binnen t-groep.”

De nieuwe CEO startte zijn carrière bij British American Tobacco (BAT), waar hij doorgroeide tot International Brand Manager Barclay. In 2002 maakte hij de overstap naar AB Inbev, waar hij verschillende lokale en internationale marketing- en sales-functies bekleedde. In 2009 ging hij aan de slag als Marketing Director Czech Republic bij SAB Miller en was hij onder meer 3 jaar lang actief als Managing Director bij Grolsch. In april 2015 werd hij VP Sales & Marketing Europe bij SAB Miller en sinds september 2016 Managing Director voor Czech & Slovak & Export Markets.

Tom Verhaegen licht zijn keuze voor t-groep toe: “De recruitmentsector is een snel veranderende sector, onder andere door de verder doorgedreven digitalisering. Ik geloof sterk in het potentieel van deze sector in het algemeen, en van t–groep in het bijzonder, vooral door onze persoonlijke benadering van zowel klant als kandidaat. En dit via al onze diensten: t-interim, t-office, t-heater en Ascento.”

t-groep is de vijfde grootste HR-dienstverlener in de Benelux met 140 kantoren in België, Nederland en Polen, met in totaal meer dan 710 medewerkers. Daarnaast stelt het bedrijf in België 2500 dienstenchequemedewerkers met een contract van onbepaalde duur tewerk. Op de Belgische markt is t-groep gekend via t-interim, dat zich richt op de markt van uitzendarbeid, en Ascento, dat zijn klanten advies aanbiedt op het vlak van rekrutering en selectie, talentmanagement, leadership, outplacement en HR-interim-management. In Nederland en Polen is t-groep actief via de uitzendgroep Luba en E&A.

 

Talent Officer

Lyreco

HR Officer Rekrutering & Selectie

Universiteit Antwerpen

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.