< Terug naar overzicht

Learning & Development Advisor

Learning & Development Advisor

Mensen zijn dé sleutel tot het succes van Colruyt Group. Als L&D Advisor draag je bij tot de professionele en persoonlijke groei van onze medewerkers. Je organiseert opleidingen, coacht leidinggevenden en wakkert mee een leercultuur aan. Een unieke uitdaging waarin je mensen elke dag ziet groeien! 

Functie

Colruyt Group geeft medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Vanuit de overtuiging dat als onze mensen groeien, onze onderneming meegroeit, investeren we stevig in levenslang leren. En daar speel jij een centrale rol in!

Samen met je collega’s ga je aan de slag. Jullie beschikken over de juiste knowhow en slagkracht om doeltreffende ondersteuning te bieden. Jouw bijdrage zorgt voor een klimaat waarin mensen gemotiveerd blijven om levenslang met veel goesting te leren. Kortom: een mooie job met een enorm positieve impact

Wat doe je concreet?

 • Als L&D Advisor ben je het aanspreekpunt voor een van onze operating units als het over leren en ontwikkelen gaat. Je staat in voor het plannen, uitvoeren, auditeren en rapporteren van alle ontwikkelingsinitiatieven binnen jouw business. Zo faciliteer je bijvoorbeeld workshops, maar ontwikkel je evengoed trainingen op maat van medewerkers en leidinggevenden.
 • Je stelt krachtige en coherente ontwikkelingsplannen op voor jouw business. Daarbij integreer je de HR-visie van Colruyt Group in de doelstellingen van je business en haar medewerkers.
 • Je biedt advies en ondersteuning aan leidinggevenden over thema’s als mens- en teamontwikkeling, omgaan met verandering, en nog veel meer. Zo bouw je elke dag mee aan een mensgerichte organisatie die flexibel inspeelt op de toekomst.

Je werkt vanuit Halle.

Profiel

 • Kennis en ervaring – Je hebt expertise in learning & development, en kan minimaal 3 jaar professionele ervaring voorleggen in dit domein.
 • Enthousiast en intuïtief – Je luistert aandachtig en begrijpt snel welke noden er spelen bij leidinggevenden en medewerkers. Je werkt proactief met het juiste advies op het juiste moment en vindt het leuk om mensen tot nieuwe inzichten uit te dagen.
 • Empathie en zelfreflectie – Je bent toegankelijk, bouwt duurzame relaties op en weet je diplomatisch op te stellen waar dat nodig is. Naast een focus op de ontwikkeling van anderen, heb je die ook voor jezelf. Je kan via introspectie je gedrag in vraag stellen om je zelfontplooiing te stimuleren.
 • Analytisch en doelgericht – Je kan groepsdynamische processen detecteren en analyseren. Nadien vertaal je die naar een concreet actieplan, waarbij je het einddoel nooit uit het oog verliest.
 • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans, zodat je makkelijk met al je stakeholders en collega’s kan samenwerken.

Aanbod

 • Verantwoordelijkheid en impact – Je komt terecht in een bedrijf dat veel belang hecht aan levenslang leren en persoonlijke groei – net zoals jij! Je krijgt elke dag de kans om initiatief te nemen en dingen in beweging te zetten. Zo kan je mee je stempel drukken op onze organisatie.
 • Work-life-balans – Colruyt Group heeft een mensgerichte bedrijfscultuur waarin je helemaal jezelf kan zijn. Een goede work-life-balans is echt belangrijk. Met flexibele uren plan je je agenda optimaal zoals het voor jou past. We verwachten niet dat je je werk mee naar huis neemt of na je uren beschikbaar bent.
 • Permanente opleiding en vorming – Je leert dagelijks on-the-job en van je ervaren collega’s. Maar je krijgt ook de kans om een breed aanbod professionele en persoonlijke opleidingen te volgen.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen