Travi en GRAFOC starten ‘Coaching op de werkvloer van uitzendkrachten’

Waarom haken uitzendkrachten af? Een goede begeleiding van de uitzendkracht op de werkvloer is van doorslaggevend belang als men een langdurige tewerkstelling voor ogen heeft bij een vacature. Vaak hebben bedrijven daar zelf onvoldoende tijd of kennis voor.

Een persoonlijke coach van GRAFOC met jarenlange ervaring in het actief begeleiden van mensen op zoek naar werk biedt een oplossing.

In samenspraak met de uitzendkracht en het uitzendkantoor wordt van bij de start een gratis jobcoach aangeboden. Deze jobcoach met kennis van de sector zet in op de versterking van zowel technische vaardigheden als de soft skills van de uitzendkracht en is een duidelijk aanspreekpunt.

De initiatiefnemers mikken op alle profielen, met of zonder affiniteit met de grafische sector: offsetdrukker, digital print operator, flexodrukker, zeefdrukker, rotatiedrukker, allround operator drukafwerking, snijder, vouwer…

Het hoofddoel is vroegtijdige uitstroom beperken en het slaagpercentage voor een vast contract verhogen. De middelen daarvoor zijn:

  • persoonlijke begeleiding op de werkvloer aan de hand van bezoeken en (individuele) gesprekken tijdens het uitzendtraject
  • monitoring van technische competenties en soft skills
  • optioneel een competentierapport met evaluatie van technische competenties en persoonlijke vaardigheden
  • mogelijke coaching van de bedrijfsmentor.

Wij kijken uit naar de resultaten van dit waardevolle experiment.

Bron: Travi en GRAFOC

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.