Vakbonden Linpac vragen meer tijd

Overlegorganen
De bonden willen dat er alternatieven voor een sluiting worden onderzocht. Dat verklaarde vakbondsafgevaardigde Theo Vangompel van het ACV gisteren na afloop van de ondernemingsraad. Volgende week woensdag is een nieuwe ontmoeting van de directie en de vakbonden gepland. De directie zegt dat er niets anders op zit dan de fabriek op te doeken. Volgens de bonden wist de directie al maanden dat de fabriek zou sluiten. Ze vinden dat het bedrijf nu ook maar voldoende tijd moet nemen om alternatieven te bestuderen. Bij de sluiting van Linpac verliezen 235 mensen hun baan. Linpac Automotive produceert kunststofonderdelen voor automerken als Opel, Volkswagen Audi en Ford. In de voorbije twee jaar leed het bedrijf flinke verliezen. In de eerste maand van dit jaar was er een verlies van 900.000 euro.

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.