Van Gansewinkel is “het leukste bedrijf om voor te werken”

MotivatieOrganisatie

In het vorig jaar gehouden medewerkertevredenheidonderzoek scoorde Van Gansewinkel volgens zijn personeel in de Benelux gemiddeld een 8,4. Dit cijfer ligt een vol punt hoger dan het gemiddelde van de Nationale Tevredenheidsindex van Effectory over 2003.

In 2003 ontvingen medewerkers van ruim 200 bedrijven en organisaties een tevredenheidsvragenlijst, waaronder ook de 3000 werknemers van Van Gansewinkel Benelux.
Van Gansewinkel scoort ook op aspecten als collega’s, arbeidsomstandigheden, werkzaamheden, leidinggevende, organisatie, ontwikkelingsmogelijkheden en beloning ruim hoger dan de Nationale Tevredenheidsindex.

Een deel van het succes is toe te schrijven aan het ‘vijfsterrenbeleid’ van Van Gansewinkel. Al sinds de oprichting van de onderneming in 1964 wordt veel aandacht besteed aan de onderscheidende bedrijfscultuur en het borgen ervan. Deze cultuur wordt gekenmerkt door klantgerichtheid, innovativiteit, integriteit, veiligheid en vakmanschap.

Na de bekendmaking van de onderzoeksgegevens kondigde de bedrijfsleiding al meteen aan dat er zal gewerkt worden aan de verbetermogelijkheden die uit het onderzoek zijn gekomen. Daarvoor is door iedere regio een actieplan opgesteld.

De Van Gansewinkel Groep houdt zich bezig met integrale afvalbehandeling. De jaaromzet bedraagt 500 miljoen euro.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.