VBO lanceert nieuw maandblad

Forward is het resultaat van een grondige marktstudie en bevraging van de doelgroep. “Meer dan vijftig interviews en talrijke panelgesprekken gingen aan Forward vooraf. De analysefase is voorbij. Nu starten we met een blad dat ten dienste staat van de ondernemers “, aldus Tony Vandeputte, gedelegeerd bestuurder van het VBO.
Nog meer dan het vroegere Bulletin richt Forward zich tot de beslissers in het Belgische bedrijfsleven. Via relevante informatie en duiding van actuele tendensen op Belgisch, Europees en internationaal niveau biedt Forward een breed perspectief in ondernemen. Getuigenissen van CEO’s krijgen een belangrijke plaats in dit blad.
Het nieuwe magazine heeft een startoplage van 20.000 exemplaren en wordt verstuurd naar de leden van het VBO en naar betalende abonnees.
Forward kadert volledig in de communicatiestrategie van het VBO. “Met dit magazine willen we een permanent informatiekanaal openen naar decision makers in het bedrijfsleven”, stipt VBO-communicatiedirecteur Didier Malherbe aan.

Opleider Actiris Academy

Actiris

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.