Vera Belderbos van Panalpina naar Vollers

Vera Belderbos (52) behaalde een graduaat Talen in 1978 en studeerde voordien twee jaar Geneeskunde aan het Ruca (nu deel van de Universiteit Antwerpen). Na haar opleiding startte ze bij de Amerikaanse multinational Union Carbide Benelux (in 2000 overgenomen door Dow Chemicals). In 23 jaar klom ze er van stagiair op tot HR-manager. In die functie zette ze het HR-beleid uit voor 120 werknemers verspreid over drie vestigingen.
In 2002 startte ze bij Panalpina World Transport als HR Officer. Ze voerde een brede waaier van HR-taken uit voor 230 werknemers (arbeiders, bedienden, havenarbeiders en logistieke arbeiders).
Sinds begin oktober is Vera Belderbos aan de slag bij Vollers Belgium, gespecialiseerd in de opslag- en distributie van cacao, koffie, rubber, katoen, metalen, noten en anderen. Ze is verantwoordelijk voor de opstart van een professioneel HR-beleid voor de 100- tal werknemers (arbeiders, bedienden, havenarbeiders en logistieke medewerkers). “Dit modern HR-beleid zal geschoeid zijn op de behoeften van de directie, de vooropgestelde beleidsrichtlijnen en budgetten maar zal hoegenaamd het menselijk aspect van de werknemers niet uit het oog verliezen”, zo belooft Belderbos.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.