Vier nieuwe medewerkers bij Quintessence Consulting

Laura Rypens (30) studeerde af als master in Psychologie aan de VUB en heeft al ervaring in people development en performance management bij Capgemini. Bij Quintessence Consulting zal ze zich vooral toeleggen op projectmanagement en coaching. Ook het evalueren van medewerkers met behulp van assessment centers en ontwikkeling met behulp van development centers vervolledigen haar takenpakket.

Mannu Wuyts (50) behaalde een master in Communicatiewetenschappen aan de VUB en heeft doorheen zijn carrière als leraar de nodige expertise opgebouwd in het begeleiden van groepen en individuen tot excellente prestaties. Dat deed hij zowel in het LSO, als gastprofessor Sociologie en Medialeer aan de Plantijnhogeschool en als docent expert posthogeschoolvorming aan de Karel de Grote Hogeschool. Hij zal als senior consultant vooral de focus leggen op het begeleiden van groepen, en het geven van trainingen en workshops.

Nele De Munter (24) en Veronique Marcelis (24) studeerden beiden af als advanced master in Human Resources Management. Na een interne opleiding gingen ze aan de slag als consultant met de nadruk op het beoordelen en begeleiden van mensen in assessment/development centers en het ontwikkelen van nieuwe instrumenten.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.