Vlaamse rondetafel moet federale voorbereiden

Overlegorganen
Minister Landuyt zei dat een nieuw federaal regeerakkoord onvermijdelijk leidt tot een aanpassing van het Vlaamse programma. Landuyt wil voor de aanpak van de werkloosheid evenwel niet wachten op de aangekondigde rondetafelconferentie tussen de federale overheid, de deelstaten en de sociale partners. Landuyt wees er op dat de situatie verschilt tussen Vlaanderen en Wallonië en zei dat het belangrijk is in Vlaanderen maatregelen te nemen tegen de jeugdwerkloosheid. Jongeren hebben immers moeite om aan een eerste job te geraken. Daarom wil de minister de federale rondetafelconferentie in Vlaanderen voorbereiden met een eigen rondetafel, die hij beschouwt als een aanbod tot samenwerking vanuit het Vlaamse niveau.

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.