Vlerick School verkrijgt Amerikaanse accreditatie

HRM-opleidingenStrategie
Het AACSB-kwaliteitslabel (waarvan er 480 toegekend zijn, 420 in de VS) wordt verstrekt na een onderzoek naar de MBA- en mastersprogramma’s en de onderzoeksactiviteiten door een onafhankelijk panel van internationale experts en collega’s van andere business-scholen.
Het AACSB label is complementair aan het Britse AMBA- en het Europese EQUIS-kwaliteitslabel die VLGMS in 2001 verwierf. Slechts 17 instellingen wereldwijd haalden de drie labels binnen.

De directie van VLGMS verwacht dat de drie erkenningen sterke internationale studenten en lesgevers zullen aantrekken en de verdere ontwikkeling van samenwerkingsakkoorden met buitenlandse instellingen zullen bevorderen. Ze stelt dat ze niet de bedoeling heeft zelf activiteiten te ontplooien in het buitenland.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.