VM Approach en OK Consulting werken samen


VM Approach van Eric Van Mirlo (45) is sinds 1992 jaar actief in interim management. Van Mirlo is van opleiding sociaal assistent en begon zijn carrière als arbeidsbemiddelaar bij de VDAB. Hij volgde naderhand de opleidingen Middle Management en HRM bij De Vlerick Leuven Gent Management School en werd HR-manager bij verscheidene vestigingen van de textielgroep UCO. Bij Packo (roestvrij stalen bedrijfsuitrusting) begeleidde Van Mirlo, ook als HR-manager, de management buy-out in het begin van de jaren 1990. Zo kreeg hij de smaak van het veranderingsmanagement te pakken, wat hem deed beslissen zelfstandig te gaan als interim-HR-manager.

Zopas sloot Van Mirlo dus een ‘joint venture’ met OK Consulting van Patrick Verschelde, die nauwelijks een paar maanden geleden ook al Cardumen oprichtte, samen met Marc De Baets, Annemie Vallaeys en Lisa Ostman (zie HR Square – De Week nr. 39).

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Officer

ALDI België

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.