Voka sluit nieuw samenwerkingsakkoord met drie sectorfederaties

Voka sloot een protocol met VGI Vlaanderen (glasindustrie), Febem (milieubedrijven) en Varu (uitvaartsector). Hierdoor wordt de organisatie weer een beetje meer een Vlaams spiegelbeeld van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO). Het is dan ook de ambitie van Voka “de stem van de ondernemingen naar de overheid en in het sociaal overleg, in alle dossiers die de ondernemingen aanbelangen, te versterken”.

Gelijkaardige samenwerkingsverbanden werden eerder al gesloten met Federatie Toeristische Industrie, FOS, Cobelpa, Febetra Vlaamse Gemeenschapsraad, Staalindustrie Verbond, Vlaamse Confederatie Bouw, Vlaamse Havenvereniging, Agoria Vlaanderen, Febelgra, Febelhout, Febeltex, Federgon, Fedichem, Fevia, Creamoda en CIB Vlaanderen.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.