Waregem krijgt openstaande vacatures niet ingevuld

Arbeidsmarkt
Men zou verwachten dat meer mensen zich zouden aanmelden omdat ze hun job zijn kwijt gespeeld. Niets is minder waar. In de Waregemse regio moet Adecco momenteel een 200-tal vacatures invullen. De branch managers Karel Staelens (Adecco Industrie) en Eveline Crop (Adecco Office) spreken van een paradox op de arbeidsmarkt: “De instroom van kandidaten stijgt niet in verhouding tot de economische achteruitgang. We stellen wel een hogere instroom van kandidaten vast vlak na faillissementen of reorganisaties van bedrijven in onze regio.” Samen met andere bedrijven uit de regio zal Adecco zich over de problematiek buigen tijdens de bedrijvencontactdagen op 23 en 24 mei 2003 in zaal Happy in Waregem.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.